Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/120403
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSerra Majem, Luises
dc.contributor.advisorÁlvarez Pérez,Jacquelinees
dc.contributor.authorÁlamo Mateo, Diana Teresaes
dc.date.accessioned2023-02-05T21:01:30Z-
dc.date.available2023-02-05T21:01:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/120403-
dc.titleCambios En El Seguimiento De La Dieta Mediterránea Como Consecuencia Del Confinamiento Por La Pandemia De La Covid-19 En Gran Canariaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Clínicases
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-66336es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Medicinaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.