Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/116597
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLópez Calbet, José Antonioes
dc.contributor.authorSantos Pérez, Juan Migueles
dc.date.accessioned2022-07-10T20:04:29Z-
dc.date.available2022-07-10T20:04:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/116597-
dc.titleActividad Física Y Alimentación Para La Prevención De Enfermedadeses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Educación Físicaes
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-69444es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-FISes
dc.contributor.titulacionGrado en Ciencias de la Actividad Fisica y del Deportees
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Rendimiento humano, ejercicio físico y salud-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Educación Física-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

35
checked on Jun 1, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.