Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/114264
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCastro Alonso, Pedro Luisen_US
dc.contributor.authorRodriguez-Florido, Miguel A.en_US
dc.date.accessioned2022-03-31T09:04:20Z-
dc.date.available2022-03-31T09:04:20Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.issn2201-5639en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/114264-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofThe conversationen_US
dc.sourceThe Conversation [ISSN 2201-5639], 6 marzo 2022en_US
dc.subject580101 Medios audiovisualesen_US
dc.subject32 Ciencias médicasen_US
dc.subject.otherMedicinaen_US
dc.subject.otherNuevas tecnologíasen_US
dc.subject.otherRealidad virtualen_US
dc.subject.otherCiencias de la saluden_US
dc.subject.otherMédicosen_US
dc.titleLa realidad virtual como recurso para la docencia en Ciencias de la Saluden_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttps://theconversation.com/la-realidad-virtual-como-recurso-para-la-docencia-en-ciencias-de-la-salud-165228-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Tecnología Médica y Audiovisual-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.orcid0000-0002-0395-899X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameCastro Alonso, Pedro Luis-
crisitem.author.fullNameRodríguez Florido,Miguel Ángel-
Appears in Collections:Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (1,28 MB)
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.