Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/112063
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRuano Rodriguez, Cristinaen_US
dc.date.accessioned2021-10-01T08:25:27Z-
dc.date.available2021-10-01T08:25:27Z-
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.issn2201-5639en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/112063-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofThe conversationen_US
dc.sourceThe conversation [ISSN 2201-5639], 13 septiembre 2021en_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherDietaen_US
dc.subject.otherNutriciónen_US
dc.subject.otherDieta mediterráneaen_US
dc.subject.otherEnfermedades crónicasen_US
dc.title¿Qué dieta es más saludable, la mediterránea o la japonesa?en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttps://theconversation.com/que-dieta-es-mas-saludable-la-mediterranea-o-la-japonesa-132687-
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptDepartamento de Didácticas Específicas-
crisitem.author.orcid0000-0002-0804-5524-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameRuano Rodriguez, Cristina-
Appears in Collections:Artículos
Adobe PDF (131,28 kB)
Show simple item record

Page view(s)

100
checked on Nov 9, 2024

Download(s)

323
checked on Nov 9, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.