Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/110926
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBallesteros Rodríguez, José Luisen_US
dc.date.accessioned2021-07-21T07:53:23Z-
dc.date.available2021-07-21T07:53:23Z-
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.isbn978-84-9042-054-6en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/110926-
dc.languagespaen_US
dc.publisherUniversidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC)en_US
dc.subject531290 Economía sectorial: turismoen_US
dc.subject.otherRestaurantesen_US
dc.subject.otherProvisión de alimentosen_US
dc.subject.otherProvisión de bebidasen_US
dc.titleGestión de la restauraciónen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/workingpaperen_US
dc.typeWorking Paperen_US
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicasen_US
dc.type2Libroen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdate2013en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-ECOen_US
dc.description.spiqQ3
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IDeTIC: División de Organizaciones, personas y conocimiento-
crisitem.author.deptIU para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación-
crisitem.author.deptDepartamento de Economía y Dirección de Empresas-
crisitem.author.orcid0000-0002-3934-2679-
crisitem.author.parentorgIU para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación-
crisitem.author.fullNameBallesteros Rodríguez, José Luis-
Appears in Collections:Libro
Show simple item record

Page view(s)

119
checked on Nov 1, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.