Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/107122
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorAtalah, E.en_US
dc.contributor.authorHernández-Cruz, C. M.en_US
dc.contributor.authorGanuza, E.en_US
dc.contributor.authorBenítez-Santana, T.en_US
dc.contributor.authorGanga, R.en_US
dc.contributor.authorRoo, J.en_US
dc.contributor.authorFernández-Palacios, H.en_US
dc.contributor.authorIzquierdo, M.en_US
dc.date.accessioned2021-05-05T13:48:33Z-
dc.date.available2021-05-05T13:48:33Z-
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/107122-
dc.description.abstractVitamins C (AA) and vitamin E (α-T) are two of the most important micro-nutrients for fish aquaculture especially larvae aquaculture. An experiment was carried out to study the effect dietary AA with several levels ofα-T. Gilthead sea bream larvae were fed five formulated experimental diets MM, MH, HL, HM, HH (AA/α-T) combining two different dietary levels ofα-T (M: medium 1500 mg kg~(-1), H: high 3000 mg kg~(-1)) with up to three different levels of AA (L: low 0 mg kg~(-1,) M: medium 630 mg kg~(-1), H: high 1260 mg kg~(-1)) using triplicates.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject310502 Pisciculturaen_US
dc.titleCombined effect of vitamin C and vitamin E microdiets for gilthead sea bream (Sparus aurata)en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceobjecten_US
dc.typeConferenceObjecten_US
dc.relation.conference14th International Symposium on Fish Nutrition & Feedingen_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Actas de congresosen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateMayo-Junio 2010en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR ECOAQUA: Ecofisiología de Organismos Marinos-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0001-8048-3150-
crisitem.author.orcid0000-0002-9660-230X-
crisitem.author.orcid0000-0003-1410-8154-
crisitem.author.orcid0000-0003-4297-210X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameHernández Cruz, Carmen María-
crisitem.author.fullNameRoo Filgueira, Francisco Javier-
crisitem.author.fullNameFernández Palacios, Hipólito-
crisitem.author.fullNameIzquierdo López, María Soledad-
Colección:Actas de congresos
Vista resumida

Visitas

91
actualizado el 23-dic-2023

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.