Identificador persistente para citar o vincular este elemento:
http://hdl.handle.net/10553/107122
Campo DC | Valor | idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Atalah, E. | en_US |
dc.contributor.author | Hernández-Cruz, C. M. | en_US |
dc.contributor.author | Ganuza, E. | en_US |
dc.contributor.author | Benítez-Santana, T. | en_US |
dc.contributor.author | Ganga, R. | en_US |
dc.contributor.author | Roo, J. | en_US |
dc.contributor.author | Fernández-Palacios, H. | en_US |
dc.contributor.author | Izquierdo, M. | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T13:48:33Z | - |
dc.date.available | 2021-05-05T13:48:33Z | - |
dc.date.issued | 2010 | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/107122 | - |
dc.description.abstract | Vitamins C (AA) and vitamin E (α-T) are two of the most important micro-nutrients for fish aquaculture especially larvae aquaculture. An experiment was carried out to study the effect dietary AA with several levels ofα-T. Gilthead sea bream larvae were fed five formulated experimental diets MM, MH, HL, HM, HH (AA/α-T) combining two different dietary levels ofα-T (M: medium 1500 mg kg~(-1), H: high 3000 mg kg~(-1)) with up to three different levels of AA (L: low 0 mg kg~(-1,) M: medium 630 mg kg~(-1), H: high 1260 mg kg~(-1)) using triplicates. | en_US |
dc.language | eng | en_US |
dc.subject | 310502 Piscicultura | en_US |
dc.title | Combined effect of vitamin C and vitamin E microdiets for gilthead sea bream (Sparus aurata) | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceobject | en_US |
dc.type | ConferenceObject | en_US |
dc.relation.conference | 14th International Symposium on Fish Nutrition & Feeding | en_US |
dc.investigacion | Ciencias | en_US |
dc.type2 | Actas de congresos | en_US |
dc.utils.revision | Sí | en_US |
dc.date.coverdate | Mayo-Junio 2010 | en_US |
dc.identifier.ulpgc | Sí | en_US |
dc.contributor.buulpgc | BU-BAS | en_US |
item.grantfulltext | none | - |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
crisitem.author.dept | GIR ECOAQUA: Ecofisiología de Organismos Marinos | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Biología | - |
crisitem.author.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Biología | - |
crisitem.author.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
crisitem.author.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.dept | Departamento de Biología | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0001-8048-3150 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-9660-230X | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-1410-8154 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4297-210X | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.parentorg | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
crisitem.author.fullName | Hernández Cruz, Carmen María | - |
crisitem.author.fullName | Roo Filgueira, Francisco Javier | - |
crisitem.author.fullName | Fernández Palacios, Hipólito | - |
crisitem.author.fullName | Izquierdo López, María Soledad | - |
Colección: | Actas de congresos |
Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.