Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/103575
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGinés Ruiz, Rafael-
dc.contributor.advisorCastro Alonso, Pedro Luis-
dc.contributor.authorReyes Molina, Esther-
dc.date.accessioned2021-03-11T01:00:17Z-
dc.date.available2021-03-11T01:00:17Z-
dc.date.issued2020en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/103575-
dc.languageengen_US
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject310907 Patologíaen_US
dc.subject310406 Nutriciónen_US
dc.titleHealth effect of the inclusion of natural choline in feed for Sparus Aurata through biochemical, histological analysis and evaluation of productive yields during fatteningen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-58508es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Morfología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

66
checked on Jun 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.