Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/103568
Title: | Contributions to the use of TICs in food inspections of high-risk establishments: butchery and charcuterie | Authors: | Bello Hernández, Elena María | Director: | Millán Larriva, Rafael Marta Yanira Millán Muñoz |
UNESCO Clasification: | 330915 Higiene de los alimentos | Issue Date: | 2020 | Department: | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | Faculty: | Facultad de Veterinaria | Degree: | Grado en Veterinaria | URI: | http://hdl.handle.net/10553/103568 |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado |
En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.
Show full item recordItems in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.