Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/103568
Title: Contributions to the use of TICs in food inspections of high-risk establishments: butchery and charcuterie
Authors: Bello Hernández, Elena María
Director: Millán Larriva, Rafael 
Marta Yanira Millán Muñoz
Issue Date: 2020
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
Degree: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/103568
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Page view(s)

2
checked on Jul 17, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.