Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/101032
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCarrascosa Iruzubieta, Conrado Javieres
dc.contributor.advisorSantana Del Pino, Ángeloes
dc.contributor.authorAbreu Rodríguez, Corina
dc.date.accessioned2021-03-11T00:49:44Z-
dc.date.available2021-03-11T00:49:44Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/101032-
dc.titleQueso Fresco Azul Pseudomonas Como Agente Causante Del Deterioro
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-30260
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-INF
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR Estadística-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Matemáticas-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.