Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/98386
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGinés Ruiz, Rafaeles
dc.contributor.advisorCastro Alonso, Pedro Luises
dc.contributor.authorRuano Rodríguez, Paula Del Carmen
dc.date.accessioned2021-03-11T00:35:56Z-
dc.date.available2021-03-11T00:35:56Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/98386-
dc.titleEffects of dietary hidroxiproline supplementation on collagen distribution and muscle structure in European sea bass (Dicentrarchus labrax)
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-48644
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Morfología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

86
checked on Jan 19, 2025

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.