Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/98356
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dc.contributor.advisorRamírez Olivares, Natividad Del Carmenes
dc.contributor.authorFabelo Martín, María De Los Ángeleses
dc.date.accessioned2021-03-11T00:35:47Z-
dc.date.available2021-03-11T00:35:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/98356-
dc.titleStudy of the labelling of the cheeses of artisanal elaboration and cheeses of industrial elaboration of the island of Gran Canariaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentoses
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-48514es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VETes
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
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