Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/98135
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorConde De Felipe, Magnolia Maríaes
dc.contributor.authorBarra Ginés, Marta
dc.date.accessioned2021-03-11T00:34:29Z-
dc.date.available2021-03-11T00:34:29Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/98135-
dc.titleGreen Fluorescent Protein (GFP) and Toxoplasma gondii, less is more
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-42959
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Parasitología, dermatologia y biopatologia veterinaria-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

24
checked on Mar 2, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.