Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/96702
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDíaz Hernández, Maximinoes
dc.contributor.advisorCilleros Pino, Lucíaes
dc.contributor.authorMedina Gontier, Justine Andrea
dc.date.accessioned2021-03-11T00:25:10Z-
dc.date.available2021-03-11T00:25:10Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/96702-
dc.title¿En Qué Medida Influye La Alimentación En El Paciente Anticoagulado?
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-49066
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

119
checked on Apr 6, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.