Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/96137
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRoig García, Domingoes
dc.contributor.authorLozano Martínez, María
dc.date.accessioned2021-03-11T00:22:54Z-
dc.date.available2021-03-11T00:22:54Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/96137-
dc.titleElaboración del Canvas relativo a un restaurante de comida sana y saludable
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-47012
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ECO
dc.contributor.titulacionGrado en Administración y Dirección de Empresas
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Economía y Dirección de Empresas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

14
checked on Mar 9, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.