Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/95025
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCruz Norro, Javieres
dc.contributor.authorGonzález Ventura, Alejandro
dc.date.accessioned2021-03-11T00:16:45Z-
dc.date.available2021-03-11T00:16:45Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/95025-
dc.titleEvaluación de riesgos en un restaurante
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Eléctrica
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-46165
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Prevención de Riesgos Laborales(No presencial)
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Eléctrica-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.