Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/95025
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCruz Norro, Javieres
dc.contributor.authorGonzález Ventura, Alejandro
dc.date.accessioned2021-03-11T00:16:45Z-
dc.date.available2021-03-11T00:16:45Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/95025-
dc.titleEvaluación de riesgos en un restaurante
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Eléctrica
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-46165
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Prevención de Riesgos Laborales(No presencial)
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Eléctrica-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

45
checked on Apr 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.