Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/94269
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Gracia Molina, Anselmo | es |
dc.contributor.advisor | Pérez Acosta, Pablo | es |
dc.contributor.author | García Sierra, Dafne Del Rocío | |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T00:12:49Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T00:12:49Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | Gestión académica | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/94269 | - |
dc.title | Contribution for the optimization of the production process of royal jelly | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.type | BachelorThesis | |
dc.contributor.departamento | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos | |
dc.type2 | Trabajo final de grado | |
dc.identifier.matricula | TFT-42741 | |
dc.identifier.ulpgc | Sí | |
dc.contributor.buulpgc | BU-VET | |
dc.contributor.titulacion | Grado en Veterinaria | |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
item.grantfulltext | none | - |
crisitem.advisor.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 5: Reproducción Animal, Oncología y Anestesiología Comparadas | - |
crisitem.advisor.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.advisor.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH 5: Reproducción Animal, Oncología y Anestesiología Comparadas | - |
crisitem.advisor.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.