Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/93844
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHenríquez Sánchez, Patriciaes
dc.contributor.advisorOrtiz Andrelucchi, Adrianaes
dc.contributor.authorSantana Quintana, Cristo Adonay
dc.date.accessioned2021-03-11T00:10:01Z-
dc.date.available2021-03-11T00:10:01Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/93844-
dc.titleConsumo De Lácteos Y Riesgo De Mortalidad Total Y Cardiovascular En La Población Del Estudio Predimed
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Clínicas
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-45338
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Medicina
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Clínicas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

32
checked on Aug 19, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.