Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/93031
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCasas Suárez, Ángel Franciscoes
dc.contributor.advisorSolís Robaina, Francisco Javieres
dc.contributor.advisorJosé Miguel Rodríguez Guerraes
dc.contributor.advisorJuan Rafael Pérez Cabreraes
dc.contributor.authorMolina Peña, Daniel
dc.date.accessioned2021-03-11T00:05:29Z-
dc.date.available2021-03-11T00:05:29Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/93031-
dc.titleInstituto Gastronomico En El Paseo De San Jose (Limbos)
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Expresión Gráfica y Proyectos Arquitectónicos
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-32899
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ARQ
dc.contributor.titulacionArquitecto
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Expresión Gráfica y Proyectos Arquitectónicos-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Construcción Arquitectónica-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Construcción Arquitectónica-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

36
checked on Apr 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.