Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/92957
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRamal López, Josefa Maríaes
dc.contributor.authorSuárez Rodríguez, Patricia Del Carmen
dc.date.accessioned2021-03-11T00:04:45Z-
dc.date.available2021-03-11T00:04:45Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/92957-
dc.titleLa Alimentación De Nuestra Memoria: Poniendo Frenos Al Deterioro Cognitivo
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-45167
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

79
checked on Feb 22, 2025

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.