Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/91137
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCaballero Cansino, María José-
dc.contributor.advisorIzquierdo López, María Soledad-
dc.contributor.authorGonzález Cabrera, Saul-
dc.date.accessioned2021-03-10T23:55:50Z-
dc.date.available2021-03-10T23:55:50Z-
dc.date.issued2016en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/91137-
dc.languagespaen_US
dc.titleReplacement of fish meal and fish oil by alternative vegetable sources in diets for seabass (Dicentrarchus labrax): effects on fish health.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Morfologíaen_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.identifier.matriculaTFT-35878
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 3: Histología y Patología Veterinaria y Forense (Terrestre y Marina)-
crisitem.advisor.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Biología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

53
checked on Apr 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.