Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/91019
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMartín Quintana, Juan Carloses
dc.contributor.authorValencia Cabrera, Sheila Del Pilar
dc.date.accessioned2021-03-10T23:54:54Z-
dc.date.available2021-03-10T23:54:54Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/91019-
dc.titlePrevención De Los Trastornos De La Conducta Alimentaria (Tca): Fomentando El Pensamiento Crítico Y Promocionando Hábitos Alimenticios Saludables En Los Jóvenes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Educación
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-40936
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-EGB
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Intervención Familiar
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Educación Inclusiva, Sociedad y Familia-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Educación-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

65
checked on Apr 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.