Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/89022
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRodríguez Trueba, José Carloses
dc.contributor.authorGarcía Sarmiento, Pino De Los Ángeles
dc.date.accessioned2021-03-10T23:45:06Z-
dc.date.available2021-03-10T23:45:06Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/89022-
dc.titleProcedimiento de reclutamiento y selección para el puesto de cocinero de smile group
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Teleformación
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-36650
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-EGB
dc.contributor.titulacionGrado en Relaciones Laborales y Recursos Humanos (No Presencial)
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Psicología, Sociología y Trabajo Social-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

28
checked on May 18, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.