Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/88938
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGalván Marrero, Carloses
dc.contributor.advisorSuárez Sánchez, Juan Josées
dc.contributor.authorRodríguez Valerón, Yamnia
dc.date.accessioned2021-03-10T23:44:45Z-
dc.date.available2021-03-10T23:44:45Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/88938-
dc.titleEducación Para Una Alimentación Saludable
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-36448
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

35
checked on Jun 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.