Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/88637
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorVelasco Vázquez, Miren Koldobikees
dc.contributor.authorMoreno Fernández, Carolina Lourdes
dc.date.accessioned2021-03-10T23:43:21Z-
dc.date.available2021-03-10T23:43:21Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/88637-
dc.titleRelación del trabajo social con los estilos de alimentación
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Psicología y Sociología
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-35761
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-EGB
dc.contributor.titulacionGrado en Trabajo Social
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Psicología, Sociología y Trabajo Social-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

42
checked on Oct 19, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.