Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/88329
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGranado Suárez, Isabel Soniaes
dc.contributor.authorHernández Santana, Bárbara
dc.date.accessioned2021-03-10T23:41:57Z-
dc.date.available2021-03-10T23:41:57Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/88329-
dc.titleEl sistema de costes implantado por una empresa canaria del sector de alimentación. Caso Alimenta I - 2013
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Economía Financiera y Contabilidad
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-31786
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ECO
dc.contributor.titulacionGrado en Administración y Dirección de Empresas
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Economía Financiera y Contabilidad-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

48
checked on Jul 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.