Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/88151
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLópez Cabrera, José Rosendoes
dc.contributor.authorPérez Ramos, Yonay
dc.date.accessioned2021-03-10T23:41:05Z-
dc.date.available2021-03-10T23:41:05Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/88151-
dc.titleIndustria De Elaboracion De Productos Cárnicos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Civil
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-28935
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial, especialidad en Química Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Civil-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

31
checked on Mar 9, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.