Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/86785
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMendoza Díaz, Davides
dc.contributor.authorNavarro Alonso, Rosa Delia
dc.date.accessioned2021-03-10T23:33:46Z-
dc.date.available2021-03-10T23:33:46Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/86785-
dc.titleConstruyendo Una Alimentación Saludable. Abordaje De La Obesidad Y Hábitos Alimentarios En La Población Infantil
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-32399
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería (Fuerteventura)
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

59
checked on Sep 21, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.