Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/86004
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMillán Larriva, Rafaeles
dc.contributor.authorOrtiz Déniz, Pedro José
dc.date.accessioned2021-03-10T23:28:11Z-
dc.date.available2021-03-10T23:28:11Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/86004-
dc.titleDiseño De Una Encuesta De Implementación Del Procedimiento Vireve Para El Autocontrol En Restauración Colectiva
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-30584
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

23
checked on Jan 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.