Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/85615
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorEstévez González, María Doloreses
dc.contributor.authorHernández González, Yésica Del Mar
dc.date.accessioned2021-03-10T23:24:54Z-
dc.date.available2021-03-10T23:24:54Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/85615-
dc.titlePromocion De La Alimentacion Saludable En El Niño. Necesidad De Trabajo En Equipò
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-27407
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

50
checked on Jun 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.