Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/83122
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMedina Miranda, José Luises
dc.contributor.advisorPérez Báez, Sebastián Ovidioes
dc.contributor.authorMarrero Castellano, Laura
dc.date.accessioned2021-03-10T23:10:06Z-
dc.date.available2021-03-10T23:10:06Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/83122-
dc.titlePlanta De Elaboración De Mermelada
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Civil
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-21718
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUNAT: Control analítico de fuentes medioambientales-
crisitem.advisor.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

22
checked on Nov 4, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.