Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/81298
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGarcía Frías, José Isidoroes
dc.contributor.authorHernández Fernández De Rota, Jonay Ángel
dc.date.accessioned2021-03-10T23:00:23Z-
dc.date.available2021-03-10T23:00:23Z-
dc.date.issued2006
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/81298-
dc.titleIndustria Para La Elaboración De Quesos Y Yogures
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería De Procesos
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-17220
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BIB
dc.contributor.titulacionIngeniero Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

58
checked on Oct 26, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.