Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/78704
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRodríguez Vega, Juan Rafaeles
dc.contributor.authorSantana Perera, Juan Francisco
dc.date.accessioned2021-03-10T22:46:49Z-
dc.date.available2021-03-10T22:46:49Z-
dc.date.issued2003
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/78704-
dc.titleIndustria Para La Elaboracion Y Empaquetado De Pastas Alimenticias
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Civil
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-12290
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Civil-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

45
checked on Aug 3, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.