Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/78704
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRodríguez Vega, Juan Rafaeles
dc.contributor.authorSantana Perera, Juan Francisco
dc.date.accessioned2021-03-10T22:46:49Z-
dc.date.available2021-03-10T22:46:49Z-
dc.date.issued2003
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/78704-
dc.titleIndustria Para La Elaboracion Y Empaquetado De Pastas Alimenticias
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Civil
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-12290
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Civil-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.