Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/78191
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMartel Fuentes, Oscares
dc.contributor.authorGarcía San Fiel, Carlos
dc.date.accessioned2021-03-10T22:44:46Z-
dc.date.available2021-03-10T22:44:46Z-
dc.date.issued2004
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/78191-
dc.titleNueva Industria De Elaboración Y Embasado De Vino
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería Mecánica
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-10596
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Biomaterials and Biomechanics Research Group-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ingeniería Mecánica-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

29
checked on Mar 16, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.