Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/76299
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSánchez Villegas, Almudenaen_US
dc.contributor.authorMartínez-González, M. A.en_US
dc.contributor.authorMartínez, J. A.en_US
dc.date.accessioned2020-12-03T15:58:23Z-
dc.date.available2020-12-03T15:58:23Z-
dc.date.issued2003en_US
dc.identifier.issn1136-4815en_US
dc.identifier.otherDialnet-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/76299-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofANS. Alimentación, nutrición y saluden_US
dc.sourceANS. Alimentación, nutrición y salud [ISSN 1136-4815], v. 10 (1), p. 1-9en_US
dc.subject32 Ciencias médicasen_US
dc.subject3206 Ciencias de la nutriciónen_US
dc.subject.otherDieta mediterráneaen_US
dc.subject.otherCánceren_US
dc.titleDieta mediterránea y cáncer: evidencias epidemiológicasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.urlhttp://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=316135-
dc.description.lastpage9en_US
dc.identifier.issue1-
dc.description.firstpage1en_US
dc.relation.volume10en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.authordialnetid2518465-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.contributor.authordialnetidNo ID-
dc.identifier.dialnet316135ARTREV-
dc.description.numberofpages10en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-MEDen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.orcid0000-0001-7733-9238-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.fullNameSánchez Villegas,Almudena-
Appears in Collections:Artículos
Show simple item record

Page view(s)

117
checked on Dec 7, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.