Identificador persistente para citar o vincular este elemento: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/76175
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorDantagnan, H. P.en_US
dc.contributor.authorBórquez, A. S.en_US
dc.contributor.authorIzquierdo, M. S.en_US
dc.contributor.authorValdebenito, N.en_US
dc.contributor.authorBariles, J.en_US
dc.contributor.authorMardones, A.en_US
dc.contributor.authorVega, R.en_US
dc.date.accessioned2020-12-01T12:39:48Z-
dc.date.available2020-12-01T12:39:48Z-
dc.date.issued1998en_US
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/76175-
dc.languageengen_US
dc.sourceRecent advances in finfish & crustacean nutrition : programme & abstracts, Las Palmas de Gran Canaria, june 1-4, 1998: VIII International Symposium on Nutrition and Feeding of Fish, p. 205en_US
dc.subject310502 Pisciculturaen_US
dc.subject.otherGalaxias maculatusen_US
dc.titleEvolution of biochemical composition of Galaxias maculatus along embrionic and larval development from wild lacustrine and stuarine populationsen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceobjecten_US
dc.typeConferenceObjecten_US
dc.relation.conferenceVIII International Symposium on Nutrition and Feeding of Fishen_US
dc.description.lastpage205en_US
dc.description.firstpage205en_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Actas de congresosen_US
dc.description.notasResumenen_US
dc.description.numberofpages1en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0003-4297-210X-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameIzquierdo López, María Soledad-
Colección:Actas de congresos
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