Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/728
Title: Calidad de las puestas de dorada (S. aurata) en función del contenido en n-3HUFA en las dietas
Authors: Fernandez-Palacios, H. 
Izquierdo, Marisol 
Robaina, L 
Salhi Romero, María
Vergara Martín, José Manuel 
Valencia, Antonio
Keywords: Dorada
Peces
Alimentación
Reproducción
Issue Date: 1993
Publisher: Oostende, Belgium : European Aquaculture Society
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/728
Source: From discovery to commercialization : abstracts of contributions presented at the International Conference World Aquaculture'93, Torremolinos, Spain, May 26-28, 1993 / compiled by M. Carrillo ... [et al.]. n. 19, april, p. 361
Appears in Collections:Actas de congresos
Thumbnail
Adobe PDF (60,26 kB)
Vista completa

Visitas

40
actualizado el 02-sep-2023

Descargas

29
actualizado el 02-sep-2023

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.