Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/60813
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorCastañón Rodríguez, José Ignacioes
dc.contributor.authorPieltain Cansado, María Del Carmenes
dc.date.accessioned2020-01-21T07:41:05Z-
dc.date.available2007-06-06T00:00:00Zes
dc.date.available2020-01-21T07:41:05Z-
dc.date.issued1996en_US
dc.identifier.othercontentdm-postulpgces
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/60813-
dc.formatPDFes
dc.format.mimetype300 ppp., TIFF sin compresiónes
dc.languagespaen_US
dc.rightsAcceso restringido para la comunidad universitaria de la ULPGCes
dc.subject3109 Ciencias veterinariasen_US
dc.subject310906 Nutriciónen_US
dc.subject.otherNutrición animales
dc.subject.otherCabrases
dc.titleValor nutritivo para el caprino de los subproductos de la plataneraes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología Y Tecnología De Los Alimentoses
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.identifier.absysnet130401es
dc.type2Tesis doctoralen_US
dc.identifier.currens28es
dc.description.numberofpages105 p.es
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTESIS-72729es
dc.identifier.ulpgces
dc.contributor.programaProduccion Animales
item.grantfulltextrestricted-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Tesis doctoral
Restringido ULPGC
Thumbnail
Adobe PDF (5,08 MB)
This file is reserved to the following groups: autenticados
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.