Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/57408
Title: Proceso de compostaje de restos de poda, algas y fanerógamas marinas
Other Titles: The composting process of pruning waste, algae and marine phanerogams
Authors: Alcoverro Pedrola, Tomás R.
Jaizme Vega, María del Carmen
Haroun Tabraue, J.A.
Socorro, Ana Rosa
González Henríquez, Nieves
Viera Rodríguez, María Ascensión 
Santana Ojeda, Inmaculada
Portillo Hahnefeld, Eduardo
Mendoza Guzman,Héctor Salvador 
UNESCO Clasification: 31 Ciencias agrarias
Keywords: Compostaje
Issue Date: 2009
Abstract: El presente estudio plantea la implantación a escala semi-industrial de técnicas de obtención de productos agro-ecológicos (compost y te de compost) basadas en el aprovechamiento de residuos vegetales, (arribazones de algas y fanerógamas y restos de poda), con el fin de transferir a las empresas del sector la obtención de productos ecológicos de alto valor añadido a partir de la reutilización de sus propios residuos.
The present study considers the implanting, on a semi-industrial scale, of agro-ecological product (compost and compost tea) generating techniques based on the use of vegetable residue (flotsam of algae and marine phanerogams and pruning waste) with the aim of making companies in the sector responsible for generating ecological produce of high added value by recycling their own waste material.
URI: http://hdl.handle.net/10553/57408
ISBN: 9788469219935
Source: Proceso y destino del compost, formación, información e interrelaciones entre los agentes del sector: ponencias y comunicaciones de las I Jornadas de la Red Española de Compostaje : 6, 7, 8 y 9 de febrero de 2008, p. 367-371
URL: http://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=3999794
Appears in Collections:Capítulo de libro
Thumbnail
PDF
Adobe PDF (985,73 kB)
Show full item record

Page view(s)

202
checked on Sep 23, 2024

Download(s)

551
checked on Sep 23, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.