Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/50593
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorPadilla, D.en_US
dc.contributor.authorAcosta, F.en_US
dc.contributor.authorRodríguez, F.en_US
dc.contributor.authorGómez, V.en_US
dc.contributor.authorDéniz, S.en_US
dc.contributor.authorReal Valcárcel, Fernandoen_US
dc.date.accessioned2018-11-24T17:16:10Z-
dc.date.available2018-11-24T17:16:10Z-
dc.date.issued2001en_US
dc.identifier.issn0971-2119en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/50593-
dc.description.abstractIn a group of experimental red porgy breeders from the Instituto Canario de Ciencias Marinas de Taliarte (Las Palmas, Spain), displaying haemorrhages and sudden death, Staphylococcus xylosus was isolated in pure culture from internal organs showing most prominent lesions of hepatitis and nephritis. Two trials were carried out to show the virulence of this isolated strain by two fish species, gilthead seabream (Sparus aurata) and red porgy (Pagrus pagrus). Similar clinicopathologic effects resulted from these trials and the red porgies used were the most affected fishes.en_US
dc.languageengen_US
dc.publisher0971-2119
dc.relation.ispartofJournal of Applied Animal Researchen_US
dc.sourceJournal of Applied Animal Research[ISSN 0971-2119],v. 19, p. 203-208en_US
dc.titleMortality caused by staphylococcus xylosus in red porgy (Pagrus pagrus) fishen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.1080/09712119.2001.9706724en_US
dc.identifier.scopus0035646950-
dc.identifier.isi000169654200008-
dc.contributor.authorscopusid7005088705-
dc.contributor.authorscopusid56269311600-
dc.contributor.authorscopusid56269311600-
dc.contributor.authorscopusid57213124254-
dc.contributor.authorscopusid57213124254-
dc.contributor.authorscopusid7005319108-
dc.contributor.authorscopusid7003859353-
dc.contributor.authorscopusid7005397318-
dc.description.lastpage208en_US
dc.description.firstpage203en_US
dc.relation.volume19en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.daisngid1039753-
dc.contributor.daisngid34642879-
dc.contributor.daisngid26275773-
dc.contributor.daisngid14719043-
dc.contributor.daisngid28148410-
dc.contributor.daisngid9500858-
dc.utils.revisionen_US
dc.contributor.wosstandardWOS:Padilla, D-
dc.contributor.wosstandardWOS:Acosta, F-
dc.contributor.wosstandardWOS:Rodriguez, F-
dc.contributor.wosstandardWOS:Gomez, V-
dc.contributor.wosstandardWOS:Deniz, S-
dc.contributor.wosstandardWOS:Real, F-
dc.date.coverdateEnero 2001en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.description.jcr0,135
dc.description.jcrqQ4
dc.description.scieSCIE
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH1: Epidemiología, Medicina Preventiva Veterinaria y Zoonosis-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-6678-5029-
crisitem.author.orcid0000-0002-1098-7529-
crisitem.author.orcid0000-0002-4968-5333-
crisitem.author.orcid0000-0003-0201-8338-
crisitem.author.orcid0000-0001-6526-0354-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNamePadilla Castillo, Daniel Fermín-
crisitem.author.fullNameAcosta Arbelo, Félix Antonio-
crisitem.author.fullNameRodríguez Guisado, Francisco-
crisitem.author.fullNameDéniz Suárez, María Soraya-
crisitem.author.fullNameReal Valcárcel, Fernando-
Colección:Artículos
Vista resumida

Citas SCOPUSTM   

7
actualizado el 10-nov-2024

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

7
actualizado el 10-nov-2024

Visitas

47
actualizado el 02-dic-2023

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.