Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/49510
Título: Comparative study of the esterified fatty acids composition of Los Pedroches cheese manufactured with either animal or vegetable rennet
Autores/as: Sanjuán, E. 
Millán, R. 
Gómez, R.
Fernández-SaIguero, J.
Fecha de publicación: 1995
Editor/a: 0017-3495
Publicación seriada: Grasas y Aceites 
Resumen: Total fatty acids were determined in Los Pedroches cheese samples manufactured with either animal or vegetable rennet during 100 days or ripening, using gas-liquid chromatography. Data of crude fat and of 24 relationships between fatty acids, have been calculated.No statistically significant differences were found for effect of rennet type or ripening time on esterified fatty acids composition of the cheese.
URI: http://hdl.handle.net/10553/49510
ISSN: 0017-3495
DOI: 10.3989/gya.1995.v46.i4-5.943
Fuente: Grasas y Aceites[ISSN 0017-3495],v. 46, p. 304-307
Colección:Artículos
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