Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/47916
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorArgüello, A.
dc.contributor.authorFabelo, F.
dc.contributor.authorCapote, J.
dc.contributor.authorGinés, R.
dc.contributor.authorAfonso, J. M.
dc.contributor.authorLópez, J. L.
dc.contributor.otherArguello, Anastasio
dc.date.accessioned2018-11-23T17:28:36Z-
dc.date.available2018-11-23T17:28:36Z-
dc.date.issued1999
dc.identifier.issn0971-2119
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/47916-
dc.description.abstractTo study the carcass characteristics of mature goats from the Canary Caprine Group (CCG) 14 goats were slaughtered at adult age. The average live weight at slaughter was 57.88+/-2.44 kg, the hot carcass weight 25.33+/-1.52 kg and 2.17+/-0.33% chilling loss. The carcass yield amounted to 48.71+/-0.78%. The empty digestive tract, skirt, udder and head contributed to over 75% of the total offals. In the left half of the carcass long leg accounted for 32%, shoulder 19%, ribs 23%, neck 9% and flank 17%. The carcass contained 61.79% muscle, 16.87% fat and 21.34% bone. Efforts have been made to predict certain parameters based on net live weight (live weight-digestive tract contents).
dc.publisher0971-2119
dc.relation.ispartofJournal of Applied Animal Research
dc.sourceJournal of Applied Animal Research[ISSN 0971-2119],v. 15, p. 75-79
dc.titleCarcass composition of canary caprine group at adult age
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articlees
dc.typeArticlees
dc.identifier.doi10.1080/09712119.1999.9706234
dc.identifier.scopus0347564164
dc.identifier.isi000079762700010
dcterms.isPartOfJournal Of Applied Animal Research
dcterms.sourceJournal Of Applied Animal Research[ISSN 0971-2119],v. 15 (1), p. 75-79
dc.contributor.authorscopusid6701710018
dc.contributor.authorscopusid15922635300
dc.contributor.authorscopusid6602424338
dc.contributor.authorscopusid6601933913
dc.contributor.authorscopusid57201126472
dc.contributor.authorscopusid35092907000
dc.description.lastpage79
dc.description.firstpage75
dc.relation.volume15
dc.type2Artículoes
dc.identifier.wosWOS:000079762700010
dc.contributor.daisngid298051
dc.contributor.daisngid10108867
dc.contributor.daisngid383596
dc.contributor.daisngid10569825
dc.contributor.daisngid1136306
dc.contributor.daisngid303738
dc.contributor.daisngid2206548
dc.identifier.investigatorRIDB-4493-2010
dc.contributor.wosstandardWOS:Arguello, A
dc.contributor.wosstandardWOS:Fabelo, F
dc.contributor.wosstandardWOS:Capote, J
dc.contributor.wosstandardWOS:Gines, R
dc.contributor.wosstandardWOS:Afonso, JM
dc.contributor.wosstandardWOS:Lopez, JL
dc.date.coverdateMarzo 1999
dc.identifier.ulpgces
dc.description.jcr0,214
dc.description.jcrqQ4
dc.description.scieSCIE
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.orcid0000-0003-3675-5205-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
crisitem.author.fullNameCapote Álvarez, Juan Francisco-
crisitem.author.fullNameGinés Ruiz, Rafael-
crisitem.author.fullNameAfonso López, Juan Manuel-
Colección:Artículos
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