Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/4788
Title: Utilización nutritiva de fuentes de proteína alternativas a la harina de pescado en dietas de engorde para dorada (Sparus aurata)
Other Titles: Nutritional use of alternative protein sources to fish meal for gilthead seabream (Sparus aurata) on-growin diets
Authors: Robaina, L. 
UNESCO Clasification: 310502 Piscicultura
Keywords: Dorada (Peces)
Sparus aurata
Gilthead seabream
Fuentes de proteína
Issue Date: 1998
Journal: Informes técnicos del Instituto Canario de Ciencias Marinas
Abstract: Se estudia la utilización nutritiva de niveles crecientes de cuatro fuentes proteicas, harina de soja, de altramuz, harina de gluten de maíz y harina de carne y huesos, alternativas a la harina de pescado en dietas de engorde para dorada, especie que junto con la lubina ha experimentado uno de los mayores índices de crecimiento en el terreno de la acuicultura en los últimos 20 años en Europa
The present work studies the nutritional value of different diets containing increasing levels of four different protein sources: soybean, lupin, corn gluten and meat and bone meals, as partial replacers of fish meal in diets for the on-growing of gilthead seabream, a species with highest rate of culture development in the Mediterranean region in the last 20 years
URI: http://hdl.handle.net/10553/4788
ISSN: 1136-193X
Source: Informes Técnicos del Instituto Canario de Ciencias Marinas [ISSN 1136-193X], 4
Rights: by-nc-nd
Appears in Collections:Informe técnico
Thumbnail
Adobe PDF (18,77 MB)
Show full item record

Page view(s)

461
checked on May 10, 2021

Download(s)

4,239
checked on May 10, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.