Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/47224
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorAcosta Arbelo, Félix Antonioen_US
dc.contributor.authorRamos-Vivas, Joséen_US
dc.contributor.authorGrasso, Valentinaen_US
dc.contributor.authorBravo García, Jimenaen_US
dc.contributor.authorEl Aamri, Fatimaen_US
dc.contributor.authorPadilla Castillo, Daniel Fermínen_US
dc.contributor.authorReal Valcárcel, Fernandoen_US
dc.date.accessioned2018-11-23T11:49:42Z-
dc.date.available2018-11-23T11:49:42Z-
dc.date.issued2015en_US
dc.identifier.issn0971-2119en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/47224-
dc.description.abstractHafnia alvei is a Gram negative bacterium that belongs to the family Enterobacteriaceae. It is part of the intestinal flora of humans and animals, moreover it has been described from natural environments and foodstuffs. In human medicine is considered an opportunistic bacterium that causes different infections associated to underlying illnesses or predisposing factors as immunocompromised patients. The knowledge and literature about this bacterium in veterinary medicine is scarce, highlighting its importance in gastropods and bees, and it has also been described in poultry, mares, fish and ruminants producing various clinicopathologic signs.en_US
dc.languageengen_US
dc.publisher0971-2119-
dc.relation.ispartofJournal of Applied Animal Researchen_US
dc.sourceJournal of Applied Animal Research [ISSN 0971-2119], v. 43, p. 231-235en_US
dc.subject310907 Patologíaen_US
dc.subject.otherBrown Trouten_US
dc.subject.otherInfectionen_US
dc.subject.otherStrainsen_US
dc.subject.otherSepticemiaen_US
dc.subject.otherEnterobacteriaceaeen_US
dc.subject.otherPyelonephritisen_US
dc.subject.otherSurvivalen_US
dc.subject.otherInvasionen_US
dc.subject.otherGrowthen_US
dc.titleThe pathogen Hafnia alvei in veterinary medicine: A reviewen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.1080/09712119.2014.963086en_US
dc.identifier.scopus84926163084-
dc.identifier.isi000351766100018-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.orcid#NODATA#-
dc.contributor.authorscopusid7005088705-
dc.contributor.authorscopusid56269311600-
dc.contributor.authorscopusid23493408700-
dc.contributor.authorscopusid23060092500-
dc.contributor.authorscopusid23059544100-
dc.contributor.authorscopusid55351966600-
dc.contributor.authorscopusid7005397318-
dc.description.lastpage235en_US
dc.identifier.issue2-
dc.description.firstpage231en_US
dc.relation.volume43en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.contributor.daisngid1039753-
dc.contributor.daisngid878226-
dc.contributor.daisngid1854108-
dc.contributor.daisngid345205-
dc.contributor.daisngid1844262-
dc.contributor.daisngid3017971-
dc.contributor.daisngid32158446-
dc.utils.revisionen_US
dc.contributor.wosstandardWOS:Padilla, D-
dc.contributor.wosstandardWOS:Acosta, F-
dc.contributor.wosstandardWOS:Ramos-Vivas, J-
dc.contributor.wosstandardWOS:Grasso, V-
dc.contributor.wosstandardWOS:Bravo, J-
dc.contributor.wosstandardWOS:El Aamri, F-
dc.contributor.wosstandardWOS:Real, F-
dc.date.coverdateAbril 2015en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.description.sjr0,271-
dc.description.jcr0,503-
dc.description.sjrqQ3-
dc.description.jcrqQ3-
dc.description.scieSCIE-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2.-Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2.-Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-1098-7529-
crisitem.author.orcid0000-0002-3237-1020-
crisitem.author.orcid0000-0002-6678-5029-
crisitem.author.orcid0000-0001-6526-0354-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameAcosta Arbelo, Félix Antonio-
crisitem.author.fullNameBravo García, Jimena-
crisitem.author.fullNamePadilla Castillo, Daniel Fermín-
crisitem.author.fullNameReal Valcárcel, Fernando-
Colección:Artículos
Adobe PDF (453,18 kB)
Vista resumida

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.