Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/45853
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorRaposo, Antónioen_US
dc.contributor.authorPérez García, Estebanen_US
dc.contributor.authorde Faria, Catarina Tinocoen_US
dc.contributor.authorCarrascosa Iruzubieta, Conrado Javieren_US
dc.date.accessioned2018-11-22T13:06:39Z-
dc.date.available2018-11-22T13:06:39Z-
dc.date.issued2017en_US
dc.identifier.isbn9781498762885en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/45853-
dc.description.abstractCurrent food safety development not only takes into account microbiological, physical, and chemical food hazards, but also addresses the problem of food allergy because it has become a health problem due to the increasing prevalence and complexity of modern food and its globalization. In the last two decades, huge efforts have been made to assess the risk that arises from allergenic ingredients in food products for consumers with food allergy (Mourano et al., 2014b). Nevertheless, food allergy is an increasingly prevalent global health problem in both the industrialized world and in less developed countries, where, owing to poor labeling and awareness, a major challenge may exist (Gowland and Walker, 2015).en_US
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofFood Safety and Protection
dc.sourceFood Safety and Protection, p. 195-241en_US
dc.subject3309 Tecnología de los alimentosen_US
dc.subject330915 Higiene de los alimentosen_US
dc.subject.otherFood Allergiesen_US
dc.subject.otherAnaphylaxisen_US
dc.subject.otherNut Hypersensitivityen_US
dc.subject.otherChemical hazardsen_US
dc.subject.otherDeveloping countriesen_US
dc.subject.otherFood productsen_US
dc.subject.otherFood safetyen_US
dc.subject.otherHealth hazardsen_US
dc.subject.otherRisk assessmenten_US
dc.titleAllergen management as a key issue in food safetyen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookParten_US
dc.typeBooken_US
dc.identifier.doi10.1201/9781315153414en_US
dc.identifier.scopus85045038579-
dc.contributor.authorscopusid55257860600-
dc.contributor.authorscopusid57190512704-
dc.contributor.authorscopusid57202778648-
dc.contributor.authorscopusid55243552300-
dc.description.lastpage241en_US
dc.description.firstpage195en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Capítulo de libroen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateEnero 2017en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptGIR OHAPA (Higiene y Protección Alimentaria) Grupo de Investigación-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-2802-7873-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.fullNameCarrascosa Iruzubieta, Conrado Javier-
Colección:Capítulo de libro
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