Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/42124
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dc.contributor.authorRodríguez Hernández, Ángelen_US
dc.contributor.authorGarcía García, Benjaminen_US
dc.contributor.authorCaballero, Maria Joséen_US
dc.contributor.authorHernández, María Doloresen_US
dc.contributor.otherCaballero, Maria Jose-
dc.date.accessioned2018-10-11T15:22:32Z-
dc.date.available2018-10-11T15:22:32Z-
dc.date.issued2016en_US
dc.identifier.issn1355-557Xen_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/42124-
dc.languageengen_US
dc.relation.ispartofAquaculture Researchen_US
dc.sourceAquaculture Research[ISSN 1355-557X],v. 47, p. 3341-3345en_US
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject.otherGALTen_US
dc.subject.otherImmunomodulationen_US
dc.subject.otherIntestineen_US
dc.subject.otherPhytochemicalsen_US
dc.subject.otherSparus aurataen_US
dc.subject.otherThyme essential oilen_US
dc.titleThe inclusion of thyme essential oil in the feed of gilthead seabream (Sparus aurata) promotes changes in the frequency of lymphocyte aggregates in gut-associated lymphoid tissueen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/Articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doi10.1111/are.12758en_US
dc.identifier.scopus84927594318-
dc.identifier.isi000383348700030-
dcterms.isPartOfAquaculture Research
dcterms.sourceAquaculture Research[ISSN 1355-557X],v. 47 (10), p. 3341-3345
dc.contributor.authorscopusid56881666500-
dc.contributor.authorscopusid55884816700-
dc.contributor.authorscopusid7102935199-
dc.contributor.authorscopusid15739877200-
dc.description.lastpage3345en_US
dc.identifier.issue10-
dc.description.firstpage3341en_US
dc.relation.volume47en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.identifier.wosWOS:000383348700030-
dc.contributor.daisngid9795462-
dc.contributor.daisngid49486-
dc.contributor.daisngid648016-
dc.contributor.daisngid436538-
dc.contributor.daisngid756132-
dc.identifier.investigatorRIDJ-6599-2017-
dc.utils.revisionen_US
dc.contributor.wosstandardWOS:Hernandez, A-
dc.contributor.wosstandardWOS:Garcia, BG-
dc.contributor.wosstandardWOS:Caballero, MJ-
dc.contributor.wosstandardWOS:Hernandez, MD-
dc.date.coverdateOctubre 2016en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.description.sjr0,555
dc.description.jcr1,461
dc.description.sjrqQ2
dc.description.jcrqQ2
dc.description.scieSCIE
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptGIR IUIBS: Medio Ambiente y Salud-
crisitem.author.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 3: Histología y Patología Veterinaria y Forense (Terrestre y Marina)-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Morfología-
crisitem.author.orcid0000-0001-8282-2750-
crisitem.author.orcid0000-0002-2575-0997-
crisitem.author.parentorgIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameRodríguez Hernández,Ángel-
crisitem.author.fullNameCaballero Cansino, María José-
Appears in Collections:Artículos
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