Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/4143
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHernández Hernández, Manueles
dc.date.accessioned2010-06-23T02:31:00Z
dc.date.accessioned2018-05-15T10:50:36Z-
dc.date.available2010-06-23T08:06:36Z
dc.date.available2018-05-15T10:50:36Z-
dc.date.issued1963es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/4143
dc.formatapplication/pdfes
dc.languagespaes
dc.publisherEscuela Profesional de Comercio de Las Palmas de Gran Canariaes
dc.subject5322 Organización y dirección de empresases
dc.titleIndustria para la fabricación de carameloses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises
dc.typeMasterThesises
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnet255875es
dc.identifier.crisid-
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicases
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de másteres
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Thumbnail
Adobe PDF (6,2 MB)
Show simple item record

Page view(s)

117
checked on May 11, 2024

Download(s)

39,620
checked on May 11, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.