Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/24548
Título: Identification of foods contributing to the dietary lipid profile of a Mediterranean population
Autores/as: Bondia-Pons, Isabel
Serra-Majem, Lluís 
Castellote-Bargallo, A.I.
López-Sabater, M. Carmen
Clasificación UNESCO: 32 Ciencias médicas
3206 Ciencias de la nutrición
Palabras clave: Dietary lipid profile: target foods: plasma fatty acids
Fecha de publicación: 2007
Publicación seriada: British Journal of Nutrition 
Resumen: The identification of the target foods that most affect the fat content of a diet, independently whether or not they contain fat, can be a useful tool in the process of drawing up more effective dietary guidelines with nutritional education strategies more directed at the needs of each popu- lation. With this purpose, the contribution analysis designed by Block and colleagues and multiple linear regression models were applied to a representative sample of Catalonia.
URI: http://hdl.handle.net/10553/24548
ISSN: 0007-1145
DOI: 10.1017/S0007114507727435
Fuente: British Journal of Nutrition[ISSN 0007-1145],v. 98, p. 583-592
Derechos: by-nc-nd
Colección:Artículos
miniatura
Adobe PDF (175,19 kB)
Vista completa

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.